Att vara snygg hemma betyder inte att du har din klänning på dig och sminket fixat. Nej, nej, nej. Du behöver heller inte ha man eller sambo för att ta dig tiden att se bra när du ligger i soffan och chillar. Du gör det för dig själv. Det är så enkelt som att ha en fin myströja eller ett par söta shorts. Eller att smörja in dig med din favoritkräm och känna dig fräsch eller ha på dig fina underkläder.

Börja med att ha på dig snygga underkläder – eller inga.

Snygg hemma med rätt underkläder

När känner du dig som vackrast hemma, med underkläder eller naken? Vi har alla våra preferencer. Jag tycker till exempel om att blanda. Ibland känner jag mig snygg när jag går runt i bara underkläder, ibland i ett snyggt nattlinne och andra gånger när jag är naken under min hemma-t-shirt.

Ta reda på vad som fungerar för dig. Det är samma sak som när du går till jobbet eller ut med vännerna: känslan av att vara snygg eller sexig börjar med basen. Det gäller när du vill känna dig snygg hemma också ?

Det finns massvis med snygga och bekväma underkläder (ingen vill vara obekväm hemma) att hitta på nätet idag. Märken som Intimissimi och Hunkemöller är två av mina favoriter.

Sen måste jag ju nämna franska Aubade som har supersnygga underkläder! Deras underkläder kan du hitta online.

Satsa på fina myskläder för att känna dig snygg hemma.

Snygg hemma med rätt myskläder

Myskläder är inte dina gamla shorts eller dina slitna mjukisbyxor. Det är en mysig tröja som du köpte för att den var så söt, gosig och varm. Eller den där hemmaklänningen som är luftig, lång och supersöt.

Myskläder är också en stickad, mjuk tjocktröja i jordnära toner eller i din favoritfärg. Eller det där setet med din favorit sport bh och bekväma men snygga mjukisbyxor eller shorts.

Och ha din favoritolja i härlig doft eller kroppsspray redo efter duschen.

När du känner doften av dina favoritblommor eller oljor känner du dig automatiskt mer i ditt element. Det är tack vare den härliga känslan i kroppen som du får. Och om du känner dig bra inombords, känner du dig automatiskt extra fin.

Så att vara snygg hemma har lika mycket att göra med vad du har på dig som hur du doftar, håller huden fräsch och mår bra.

Glöm inte heller att hand om ditt hår och ditt ansikte när du är hemma.

Du behöver inte göra en ansiktsmask eller hårinpackning varje dag, det beror på vad din hy är i behov av. Men att ta hand om din hy och smörja in ditt ansikte favoritkräm gör under för ditt välmående.

Samma sak är det när du gör en hårinpackning eller sätter upp håret i en söt tofs. Men försök att inte använda gummiband för mycket och se till att köpa dem som är bättre för håret.

Mina sista tankar om att vara snygg hemma.

Att vara snygg hemma handlar inte om egot eller att vara tullpiffad som när du ska gå på fest. Det är bara ett nytt, roligt sätt att känna dig fin på. Dessutom tar du han dom dig själv, huden och håret vilket aldrig är fel.

Och du har en till ursäkt att shoppa underkläder och hemmakläder!