Fransyskorna lyckas alltid ha strålande och vackert naturlig hud och under mina år här i Paris så har jag hunnit lära mig ett och annat om vad de använder. Det finns ett par märken som de alla svär vid och som de alltid återkommer till. Tack vare dem har även jag har börjat använda dem som en del av min dagliga hudvård

Som ett resultat av avgaser och förorening i luften så är hudvård extremt viktigt och speciellt när jag bor i en så stor stad som Paris. Jag har verkligen fått inspiration från fransyskorna som är helt otroligt duktiga på att se chica ut med en naturligt strålande hy. 

Bioderma 

Att säga att Bioderma är ett älskat märke är faktiskt en stor underdrift. Deras micellärvatten finns nästa i varje fransyskas badrum och det är utan tvekan en av de bästa produkterna du kan använda för att rengöra huden efter en lång dag ute på vift. Så nu är även jag en av dem som inte kan leva ut den och det är för att den är så bra! Har du inte testat detta micellärvatten så bara måste du göra det! 

Hudvård för torr och känslig hy kan du hitta här!

Nuxe hudvård 

Det här märket har alltid varit ett av mina favoritmärken inom hudvård. Jag kan inte leva utan deras olja Huile Prodigieuse och det har jag lärt mig att fransyskorna inte heller kan! Det är den första hudvårdsprodukten som nämns om du frågar någon av de chica kvinnorna i Paris vad de inte kan leva utan! Det är inte så konstigt med tanke på att denna olja kan användas till kropp, ansikte och hår. Spm ett resultat av många bra ingredienser har denna torrolja en positiv effekt på huden. Och dessutom doftar den helt underbart!   

Hudvård enligt de chica fransyskorna är enklare än du tror. De har några märken som de aldrig viker ifrån och som ger strålande, naturlig och chic hud varje dag. Nuxe, Avène, Bioderma,  Caudalie är de mest populära märkena som säljs på apotek.

Hudvård från Avène

Detta är lite av ett kultmärke inom hudvård och har funnits i århundraden. Med tanke på att de använder så bra ingredienser är det inte svårt att förstå varför. Innan du har provat deras produkter är det svårt att fårstå hur bra de faktiskt är men sedan är det uppenbart!

Ett av mina bästa tips till dig är deras Thermal Spring Water. En mirakelspray som hjälper mot i princip allt och som har många bra egenskaper. Och med den här är din hud perfekt preppad innan du sminkar dig. Men den har också antiinflammatoriska egenskaper och kan lugna huden. Jag som har lite känslig hud och lätt blir röd använder denna både morgon och kväll. Det ger en superhärlig känsla!

Caudalie 

Caudalie är ett märke som skapades i Bordeaux och som använder sig av olja från vindruvskärnor i sina hudvårdsprodukter. Inte så konstigt kanske med tanke på att det är en vinregion med mycket vindruvor till hands! Samtidigt som de gör gott vin kan de också göra bra hudvårdprodukter!

En rolig anekdot om Caudalie är att du fortfarande kan hitta de första tre produkterna som de skapade ute i handeln. De är helt enkelt bara så himla bra!

Huvdård på apotek

De bästa med alla dessa märken är att de finns att köpa på apotek! Det är ju ett toppbetyg på att det faktiskt är bra produkter som är bra för din hud. Jag tror att det är just det som göra att alla fransyskor har så felfri och strålande hy, de använder inga konstiga produkter utan håller sig till bra märken. Jag är så glad att jag har fått lära mig många tips och tricks under mina år här i Paris. 

Genom att inkludera dem i din dagliga hudvård kan du se lika chic ut som fransyskorna du!