Det är dags för min favorisäsong och favoritshopping, nämligen höst och snygga underkläder. Höstmys och mycket tid inomhus betyder myskvällar och romantik. Det är även säsong för dejter på mysiga restauranger. Romantiken är med andra ord här och då är det dags att ta fram de snyggast underkläderna. Här kommer de snyggaste trenderna just nu.

Kinky underkläder känns fortfarande rätt.

Okej så det beror helt och hållet på dig om du vill köra 50 shades aller om den trenden är långt borta. Men oavsett så är kinky underkläder inne och här för att stanna i hlst och vinter. Hur pass kinky är helt upp till dig men i Paris är jag van att se mycket som är vågat.

Hur går vågat ihop med mystiskt? Det beror helt och hållet på hur du kombinerar dina underkläder.

Vilket leder mig till nästa trend…

Underkläder som överdel är superhett just nu.

Korsetter och BH:ar är en av de stiligaste och sexigaste trenderna just nu. Det är också en av mina favorit trender när det kommer till underkläder. Du kan se den här stilen både på catwalken och bland kändisar.

Är stilen för vågad? Det beror på såklart vad du har för stil och vad du är bekväm med. Men jag vill faktiskt ge dig en knuff här och våga prova stilen i alla fall en gång. Du kan köra den när du ska på afterwork eller en fest med klass.

För även om du visar mer hud, är det en sofistikerad stil som modevärlden tagot fram den här säsongen- Och sofistikerat ihop med sexigt är definitivt en win-win. Korsetter är dessutom helt acceptabla just nu i de sociala cirklarna så ta vara på trenden!

Underkläder trend 2020 - som överdel

Spets går alltid hem, både i Paris och i Sverige

I Frankrike hittar du mycket spets. Det är spets på BH, trosor, teddys och nattlinnen. Spets i Frankrike heter dentelle och i norra frankrike är det dentelle de calais – den lyxigare, traditionella varianten. Traditionellt och superlyxigt och sexigt går alltid hem enligt mig. Det är en av de sakerna jag älskar med Frankrike, traditionellt är allt annat än tråkigt!

Så jag är glad att den här trenden är stor i Sverige också och att underkläder i spets är inne!

Den lyxigare spetsvarianten är dyrare men kvalitén är helt fantastiks. Se bara till att ta hand om dina underkläder på rätt sätt och tvätta dem endast för hand eller ställ in handtvött på din tvättmaskin.

Teddys och sammet är sött och sexigt på en och samma gång.

Sammet och teddy i ett, det är inne just nu. Även underklädesset i sammet går hem den här säsongen. Sammet är inte min favorit men när det bärs rätt så hoppar till och med jag på trenden. Det är dock teddy som är i fokus just nu vilket faller mig i helt i smaken!

Teddys av sammet med olika mönster, lite diskret broderade in i tyget är hett just nu. Det är perfekt för den här säsongen och särskilt under vintern i Sverige behövs allt som är mysigt och varmt i garderoben!