Eftersom jag är i modebranchen och älskar mode så är jag kräsen med min stil. Men jag uppmuntrar också alltid andra att hitta sin egen. Vad som fungerar för mig behöver inte alltid falla andra i smaken. Och det är precis därför jag valde att skriva om Honest Kiss. De uppmuntrar människor till att vara sig sjäva och hitta sin egen stil. Det finns ingen “fel” stil.

Hitta din egen stil hos Honest Kiss

Alla har som sagt sin egen stil och jag tänkte tipsa om de olika som jag hittat hos Honest Kiss. Vi är kvinnor som är unika. Även männen är unika för den delen. Vi har vår unika personlighet, hårfärg, ansiktsdrag, ögon och en härlig kombination av alla dessa som gör oss till de vi är.

Jag ser det ofta i min bransch, variationen det vill säga. Det är inte så att alla modeller ser likadana ut som ofta sägs. Vad som refereras till är deras vikt vilket jag inte alls tycker är relevant i det här inlägget. Men att få uppleva så många olika stilar och lära känna de här personerna är fantastiskt.

Så vad har Honest Kiss egentligen att göra med allt det här?

Jo, en del av deras motto är att alla ska vara sig själva. Oavsett om du är rödhårig, kort, lång, kurvig, smal eller svarthårig finns det något unikt hos dig. Och oavsett om du har en lugn personlighet eller är den extroverta typen som älskar äventyr så finns det något för dig.

Du hittar söt stil hos Honest Kiss.

Honest Kiss söt stil

Att vara söt kan betyda flera saker. Du kan vara söt i ditt beteende, söt i ditt utseende eller söt i din klädstil. På Honest Kiss hemsida har jag hittat flera plagg och accessoarer som passar den söta stilen.

Jag har spanat in supersöta toppar, klänningar och väskor som min garderob gärna tackar ja till. Jag är en sådan person som tycker om varierad stil. Det kan vara för att modebranchen är så bred och att modet i Paris sträcker sig bortom stjärnorna (nästan).

Det är också mycket mer spännande att byta stil med jämna mellanrum. Den söta är nog den stilen som jag använder minst av men jag tycker om att ha på mig söta plagg hemma och på sommaren. Så myskläder med söta tryck eller klänningar som är lite mer flickiga går hem hos mig.

Även en söt väska som jag kan bryta av min outfit med är något jag kör på lite då och då.

Den mystiska och eleganta kvinnan kan hitta ett och annat till sin garderob på hemsidan.

Honest Kiss elegant stil

Den eleganta stilen är en av mina favoriter. Jga tycker om eleganta hattar, kavajer, klänningar, kjolar , ja – you name it. Honest Kiss har fina plagg från kända varumärken i elegant stil. Det var nog här jag blev lite betuttad i deras märke och hemsida.

De har stiliga kjolar från märken som Tommy Hilfiger till exempel, snygga väskor från Armani och klockor från Michael Kors. Det finns med andra mycket stiligt att hitta hos Honest Kiss oavsett om du är medlem eller ej. Det är ju något som är värt att nämna faktiskt: medlemskapet.

Med deras medlemskap får man tillgång till ännu fler produkter till väldigt bra priser. Det är inte så att jag tycker om alla deras saker som de har, långt ifrån faktiskt. Men jag tycker om konceptet som de har och att de erbjuder mycket till sina medlemmar och icke-medlemmar.

Och som jag nämnde innan, blandningen av olika stilar för olika personligheter lockar mig. Deras parfymutbud är värt att ta en titt på också. Parfymerna hos Honest Kiss är mycket billigare och jag hittade några av min favoritdofter från bland annat Calvin Klein, Burberry och Chanel. Elegant och sexigt hela vägen.

Honest Kiss har en många märkeskläder och skor för den sportiga typen.

Honest Kiss sportig stil

Från klassiska adidas sportskor till Calvin Klein sporttröjor och sportiga t-shirts från Levi’s finns det något för den sportiga typen. Den sportiga stilen är något jag tycker om nu när hösten är här, att ha på mig hemma.

Jag tränar också en del och promenererar mycket så jag tycker om att Honest Kiss har så många klassiska sportskor. Det är också något som jag alltid har med mig i handväskan när jag jobbar. Mina dagar är ofta långa när vi har modevisningar eller ordnar med olika evenemang.

Visst, jag gillar att ha på mig klackar och klär mig ofta i trendiga kläder, särskilt när vi har stora evenemang. Men jag går sällan hemifrån utan ett ombyte. Så ett par bekväma skor och en bekväm t-shirt eller hoodie finns alltid i min stora väska som jag bär med mig.

Det är nästan omöjligt att stå 10-12 timmar med klackar och när vi förbereder inför modevisningar och evenemang har ag på mig mina mysiga sportkläder. Sen är jag redo att byta om och köra resterande timmar när modevisningar eller evenemangen är i full gång.

Du kan sticka ut med det bästa sminket från Honest Kiss

Smink och styling tips

Smink är en av de viktigaste sakerna som måste finnas på plats när man jobbar med mode och styling. Det finns så mycket man kan experimentera med och en person kan se ut på flera olika sätt tack vare sminket.

Det franska märket Bourjois är ett av mina favoritmärken som jag hittade hos Honest Kiss. Märket är känt för sin kvalité och deras bronzers och rouge är mina absolut favoriter.

Om du inte provat Bourjois så rekommenderar jag verkligen att du gör det. Det håller också väldigt länge eftersom du inte behöver mycket för att du ska få en snygg finish. Det finns också många olika läppstift på hemsidan från bra märken.

Favoritläppstiften hittills är Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte Lipstick, Clinique Chubby Stick Lip Balm och Chanel Rouge Allure Velvet Lipstick.

Chanel är min absoluta favorit och det är inte enbart för att det är franskt ? Det håller jättebra och färgen som jag länkade till är sjukt snygg om man vill sticka ut och bryta av en outfit. En häftig frisyr till det och markerade ögon ger ett perfekt kvällsresultat.

Ett tips för att använda ett färgstarkt läppstift för en naturlig look

Du kan dock även ha färgstarka läppar och samtidigt ha en naturlig look. Måla läpparna med dit tläppstift så att färgen sitter på plats med färgen. Använd gärna en lip primer innan så att läppstiftet håller längre. Sudda sedan bort en del av färgen och lämna ett svagare avtryck som sitter på plats!

Fortsätt att måla ögonfrynen i en naturlig stil och använd en ögonbrynsborste för att göra looken komplett. Ta din favorit mascara som separerar ögonfransarna på ett bra sätt, som till exempel Sumptuous Extreme från Estée Lauder. Kör en bronzer som knappt syns och skimrar lite lätt. Du vill inte använda för mycket här.

Och voilá, din naturliga look med en extra touch är klar!

Shopping handlar om glädje!

Ett varumärke med glädje

Om du har läst de andra artiklarna på bloggen så vet du att jag vill hjälpa andra att göra mode roligt. Det är ett helt hav som är spännande att uppptäcka. Men om man inte vet var man ska börja kan det vara svårt att navigera.

Så mitt mål är att ge så många tips som möjligt och göra det roligt även för de som inte tycker om att sminka sig eller är insatta i mode. Oftast blir det så för att man inte vet var man ska börja.

Något jag märkte på Honest Kiss hemsida är att du får tillgång till en personlig stylist som medlem som kan hjälpa dig att hitta din stil lära dig matcha kläder på rätt sätt. De har också masterclasses i sminkning men det verkar inte vara aktivt än. Jag är dock nyfiken på hur deras sminkutbildningar är och det fångade mitt intresse.

Deta gör att det är roligt att shoppa hos Honest Kiss och därför resonrar deras företag med mig. Jag vill att mina läsare ska få det bästa av modev,- och soppingvärlden så jag kommer att uppdatera er om min erfarenhet med dem.

Slutsats om Honest Kiss

Jag tycker att Honest Kiss är värt att utforska. Deras medlemskap är grymt och de uppmuntrar kvinnor att ta framhäva sin skönhet och vara sig själva. De har även en del produkter för män. Jag har sett snygga tröjor, kavajer och även hudvårdsprodukter för män.

Även om deras koncept verkar att rikta sig mest mot kvinnor är det trevligt att de tar det lite längre och erbjuder bra märkesvaror för män.

Jag har rekommenderat Honest Kiss till mina vänner och feedbacken har varit bra hittills. Det har skrivits en del negativt om dem på nätet men min erfarenhet än så länge har varit positiv. Jag kontaktade de också på Instagram med några frågor som jag hade och de svarade snabbt.

I slutändan gör jag alltid min egen uppfattning och låter mig inte påverkas alltför mycket av vad andra tycker. Om jag provar något själv och inte är nöjd så vet jag att jag baserat beslutet på min egen erfarenhet. Samma sak gäller om det är något som alla verkar tycka är bra.

Jag vet att det är vanligt att följa strömmen men min livsstil har lärt mig att det bästa alltid är att fatta sin egen uppfattning.


Jag hoppas att dagens inlägg har varit givande!

Kramar,
Melanie