Du bör alltid vara dig själv med dina vänner

Vänkretsen är en plats där du ska kunna vara dig själv. Modevärlden är intensiv och att jobba i min bransch är ofta utmanande. Särskilt när det kommer till att skapa genuina kontakter.

Vänkretsen är en plats där du ska kunna vara dig själv. Modevärlden är intensiv och att jobba i min bransch är ofta utmanande. Särskilt när det kommer till att skapa genuina kontakter. I dagens inlägg finns en hel del som jag tror att ni kan ha nytta av 🙂

I En Trygg Miljö Kan Du Vara Dig Själv

Jag tycker att det är så viktigt att välja vem du umgås med och att du är i en trygg miljö. Jag vill prata lite om hur jag har gjort för att hamna i en bra vänkrets, speciellt hur jag gjorde i ett nytt land och i en ny stad.

Som jag nämnde innan är det A och O att du är i en krets där du känner dig trygg. Du känner direkt om du är med människor som du känner dig bekväm med, om de verkar genuina. Det är den här instikten som vi alla har.

Lita På Din Intuition. Positiva känslor innebär att du kan vara dig själv.

Lita på din intuition när det kommer till människor. Det finns olika sätt att stärka din intuition på. Meditation till exempel och att lära dig hur du litar på dig själv i de flesta lägen. Visst, alla kan missta sig ibland men ju mer du känner dig själv, desto bättre kan du lita på din egen åsikt.

Om du träffar på någon och känner dig obekväm, även om allt säger att det “borde” kännas bra, lyssna. Intuitionen kommer ofta i form av obehag när något inte står rätt till. Det handlar till exempel inte om vad personen har på sig utan hur de beter sig.

Tvärtom är det när din intuition ger dig positiva signaler. Du känner samhörighet med den andra personen, eller personerna. Det är i de stunderna du kan vara dig själv.

Hur Känns Det I Kroppen?

Vara dig själv

Förutom din intuition kan du tänka på saker som: skrattar du mycket i konversationerna och känner du mycket glädje? Det är viktigt att umgås med människor som får dig att må bra och lyfter upp dig. Sedan är det självklart något som du också behöver tänka på att ge i retur.

Det betyder inte att ni inte kan ha allvarliga konversationer. Det är också en del av vänskap. Allt är inte superglatt hela tiden men det finns en balans och en känsla av trygghet.

Var Observant

Det här är ett av de bästa råden jag kan ge. Att vara observant tar dig så långt. När jag flyttade till Paris var det självklart att jag ville umgås med så många männniskor som möjligt.

Jag kände ingen och det var mycket nytt. Det är ett jättebra sätt att lära känna människor på, att vara öppen för nya vänskapsband. Sen kan du välja därefter vem du kan tänka dig att umgås med och vem du helst vill hålla på avstånd.

Observant betyder att du lyssnar noggrant och ser hur personen beter sig.

Verkar personen mittemot dig bry sig om andra och vara genuint glad när du berättar något? Ju mer frågor du ställer, desto mer får du veta om ni har mycket gemensamt och om ni kan forma ett band. Jag har alltid fått lära mig att vara uppmärksam på vad andra säger och gör och det hjälpte mig verkligen i Paris.