Vilken kvinna eller tjej tycker inte om presenter? Jag har hittat ett par goodies hos Nemow Beauty som jag tror passar perfekt för bloggen. Här får du tips på en blanding av olika presentlådor, exakt vad de innehåller och lite extra tips för användning. Du kan köpa dem som medlem och du får även en nästan helt gratis när du registrerar dig! Det tror jag är något ni uppskattar.

Allt du behöver för att sminka dig rätt med Makeup Essentials presentlåda.

 Makeup Essentials presentlåda

Jag känner inte till en enda kvinna i Paris eller bland mina vänninor som inte har ett bar ett par basic sminkprodukter i sitt badrum. Jag valde den här presentlådan från Nemow Beauty eftersom de flesta produkterna är från Bourjois ?I den här presentlådan finns det en ögonskuggspalette med jämna färger – La Palette Les Nudes .

De lite mörkare nyanserna är perfekta för en snygg kvällslook medan de ljusare nyanserna passar bra till fest eller en vardagsoutfit.

En foundation med viktiga näringsämnen för huden

Nästa goding är Bourjois foundation som är fylld med näringsrika ämnen. Den heter “anti fatigue” och det är just på grund av ingredienserna som är bra för hyn. Den innehåller vitamin C, vitamin E och B5 som alla har sina unika egenskaper.

Vitamin C har en uppiggande effekt, vitamin E är en antioxidant som huden mår väldigt bra av och B5 gör huden len och är djupt återfuktande. Den här är min favorit bland alla produkter som finns i lådan!

Du får också med ett nagellack och en matt foundation från Maybelline. Sist men inte minst innehåller presenlådan en rouge som passar perfekt i den lilla handväskan.

Höstens presentlåda hos Nemow Beauty är min favorit!

Höstens presentlåda hos Nemow Beauty

Höstens presentlåda är min absoluta favorit. Jag skulle inte klara hösten eller vintern utan ljus hemma. Jag tycker även om att ha ljus med olika dofter så att jag inte tröttnar. Och om man inte tycker om alla dofter så kan man alltid ge bort ett ljus i present!

Jag har delat upp det så att jag har ett ljus i olika rum. Jag placerar doftljusen i rummen efter både doft och färg. Det blå ljuset med en doft av havssalt och kokos är perfekt för badrummet eller i sovrummet. Doften påminner om havet så det funkar fär bägge rummen.

Dessutom fångade designen på de olika doftljusen min uppmärksamhet. Färgerna är bra för att lyfta energin i hemmet.

Nästa ljus med drömfångaren har en blanding av ingefära och citron. Det här ljuset är bra att ha i köket eller i hallen.

Nästa är ett aromatiskt massageljus som doftar granatäpple och vitpeppar. Det är perfekt såklart att ha i sovrumslådan? Det sista ljuset som man får med i höstens presentlåda från Nemow Beauty är med en blommig doft. Den här flaskan är en av mina favoriter. Det här ljuset passar bra i vardagsrummet, i badrummet eller sovrummet.

Du får med en ljushållare också i den här presentlådan vilket jag tycker är extra kul.

Extra tips för när du har doftljus hemma

Tänd inte all ljus på en gång om du har olika dofter. Det kan bli för mycket för luktsinnet och även huvudet. Det är också något att tänka på: vilka dofter som du trivs med och vilka som är för starka.

Du kan ta reda på det genom att spendera tid i en butik som säljer doftljus och kan mycket om de olika ljusen. Det kan bli lite överväldigande att ta ööt på en dag så jag rekommenderar att dela upp det.

Victoria’s Secrets presentlåda talar för sig själv.

Victoria's Secrets presentlåda

Victoria’s Secret presentlåda behöver inte så mycket förklaring men det är en av de mest spänannde så jag ville ta med den här.

I den här presentlådan får du fem produkter varav tre stycken är från Victoria’s Secret. Du får en ansiktsprodukt, två stycken lotions, en body spray och ett läppglans. Victoria Secret’s parfymerade produkter är rätt intensiva och har starka dofter. Så om det är något för dig passar den här presentlådan perfekt.

Body sprayen “Romantic Body Mist” har en doft av rosa kronblad, söt mysk och freesia. Det ät en av de populäraste produkterna som Victoria Secret har. Nästa är en vanilj lotion som är min favorit. Jag är inte så mycket för de starka dofterna men vanilj går alltid hem hos mig.

Kokos och passionsfrukt lotion är också en produkt som många älskar. Den här är väldigt söt så passar perfekt om du gillar extra söta dofter. Annars är den en aning för stark.

Till slut hittade jag ett läppstift från Clinique som gör att läpparna ser större ut – Chubby Plump & Shine Liquid Lipgloss. Jag provade min första lip-plumper för mer än 10 år sen och de har blivit mycket bättre sen dess. Det är en annorlunda känsla dock men lite extra kul när du ska ut en kväll!

Zen pesentlådan hos Nemow Beauty är så söt!

Zen presentlådan hos Nemow Beauty

Zen produkter är något jag anser alla borde ha i sitt hem. Det behöver inte vara just den här presentlådan eller de här produkterna men i alla fal lnågot som är Zen. Jag tror det är tydligt varför jag älskar den här.

Det är såklart den lilla Buddha lampan som man får med! Jag hade kunnat köpa den här enbart på grund av den. Men som tur är så finns det andra saker i presentlådan som man kan använda ?

Den tillför ett nödvändigt lugn med lugnande dofter och produkter som skapar harmoni. Särskilt när man bor i en storstad behöver man lugn och ro i hemmet. Paris är så hektiskt och jag vet att de flesta storstäder är det.

Det är väldigt viktigt för mig att komma hem till ro och njuta landa i mig själv. Green Tea & Bamboo Parfym och Green Tea Refreshing Body Lotion från Elisabeth Garden är två produkter som jag köper ett par gånger om året. Dt är en intensiv doft mensamtidigt behaglig. Den kombinatipnen gör den till en av Elisabeth Ardens bästa produkter.

Man får även med ett yogablock och en gelmask!

Den här presentlådan från Nemow Beauty kommer på andra plats i mina ögon.

De bästa produkterna för din hud finns i den naturliga presentlådan.

Presentlåda med naturliga produkter

Kokos, shiasmör, mandlar och arganolja är några av de mest vårdande ingredienserna med de bästa näringsämnena som går att hitta. Produkterna i den här naturliga presentlådan har en blanding av all dessa.

Ekologisk kokosolja är en de bästa sakerna för huden. Det enda du behöver tänka på är att vänta innan du sätter på dig dina kläder efter att du smörjt in dig med den. Om du får fläckar från kokosolja på dina kläder är det nästan omöjligt att få bort. Men den är mjukgörande och doftar underbart.

I presentlådan finns det också två produkter med arganolja. En är för håret och den andra är för kroppen.

Arganolja har antiflammatoriska egenskaper och är bra mot akne när du använder den till ansiktet. Den hjälper även till att förnya hudens celler. Oljan ger håret mer glans och hjälper mot frissigt hår. Arganolja innehåller både vitamin A och vitamin E som är väldigt bra för din hy. Det sägs även att oljan reducerar ålderstecken.

En annan produkt som följer med i presentlådan är en naturlig anti-aging ansiktskräm och ren mandelolja. Jag tycker om att ha mandelolja i badet elelr smörja in mig med den efter att jag tagit en dusch.

Det fanns en tid då jag hade problem med min hy och använde då ren mandelolja. Jag fick tipset av en vännina som alltid använde mandelolja i ansiktet när hennes hy inte mådde så bra. Eftere ett par veckor var min hy mjukare och slätare.

Tips när du köper oljor

När du väljer arganolja, mandelolja eller kokosolja från affären, se till att det är ren olja och helst kallpressad. Du känner igen oljor som inte är rena om de har en genomskinlig färg. Helst ska det också vara i glasflaskor och inte plast.

Titta alltid på innehållet när du köper din olja. En enkel regel du kan följa är att ju mer ingredienser något har, desto mer onaturligt är det. Så färre ingredienser innebär bättre för dig och din hälsa. Du kan se på flaskan om det står 100% ren olja eller om den har andra tillsatser.

Nemow Beauty presentlåda med Clinique produkter för känslig hy.

Nemow Beauty presentlåda med Clinique produkter

Om har känslig hy så rekommenderar jag Cliniques produkter. Men tänk fortfarande på att testa innan. Även om en linje eller ett märke är bra för de flesta med en viss hudtyp, är det inte alla som kan ha dem. Det är väldigt individuellt men överlag är Cliniques produkter superbra.

I Clinique presentlådan från Nemow Beauty hittar du superbra produkter för huden. Du får med ett läppserum, en anti-fatigue aniktskräm, läppenna, mild ansiktstvål / rengöring för känslig hy och en fuktkräm för att hjälpa till med porer och jämna ut huden.

Den här presentlådan är det bästa valet om du behöver en extra boost för huden och rengöra på djupet. Det blir som en spabehandling för ditt ansikte.


Jag tyckte att det här inlägget var extra roligt att skriva. Jag tycker om presenter och tycker att Nemow Beauty har lyckats väldigt bra att samla bra produkter på ett och samma ställe. Det finns något att hitta för alla – till och med barn.

Många kramar,
Melanie